Om mig

Om at være kvinde i slut30erne i dagens Danmark, med den lille krølle, at det tilsynelande ikke skal være let at producere et barn. Lidt tanker på vejen, inden vi giver helt op og anskaffer os en hundehvalp. Eller to.

søndag den 25. december 2005

Hvor længe er længe?

Vi har arbejdet på bebs-produktionen i snart fire år. Vi har taget det stille og roligt, uden at måle temperaturer og komme drønende hjem fra arbejde for at ligge med fødderne oppe i tyve minutter efter veludført akt. Det er vistnok mest kvinder der kan udføre den øvelse med held. Vi har ikke ladet os styre af kalenderen, for som så mange siger: det kommer nok.

Da jeg smed p-pillerne væk for små fire år siden, har jeg hver måned holdt vejret og håbet. Håbet på at det nok skete denne gang. Et par gange er de indledende celledelinger gået igang. En forsinkelse og positiv test, og vilde tanker om glæde og bekymring. Men blot for en kort stund, for det blev aldrig til ret meget mere. Det kommer nok.

Indtil videre er det så ikke kommet endnu. Bebser altså. Så nu har vi hanket op i os selv og startet hele møllen. Indtil videre er vi ikke totalt afskrækket, blot halvt drænet for blod med alle de blodprøver der skal tages.

Ingen kommentarer: